keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

SyntymäKokoNainen Nainen on syntynyt rakkaudesta elämään. Sen luominen on tiedostamatta alkanut jo vuosia sitten. Silloin, kun on oivaltanut ettei mikään elämässä ole erillistä vaan kaikki on yhtä, yhtä suurta kokonaisuutta. Silloin, kun on oppinut ettei kukaan toinen voi muutta elämääsi vaan ainoastaan sinä itse voit. Silloin kun on ymmärtänyt, että olet vastuussa ainoastaan itsestäsi.


Meille annettiin mahdollisuus luoda KokoNainen Nainen, jotta voisimme yhdessä jakaa elämänkokemuksiamme. Itsestäänselvyys ei ole, että siskoksilla olisi samankaltainen näkemys elämästä. Viisihenkisestä sisarusparvesta jokaisella meillä on varmasti omanlaiset kokemukset sisaruksistaan, vanhemmistaan ja jopa yhdessä eletyistä hetkistä. Sanonta "veri on vettä sakeampaa" ei niinkään ole syy mikä tuo sisarukset "yhteen" vaan rehelliset yhdessä jaetut elämänkokemukset ja tunteet. Näiden kautta olemme oppineet etsimään omaa totuutta, joka on oppimista pois vanhemmilta opituista elämäntavoista, tunteista ja arvoista. Sen jakaminen mitä on oppimista pois antaa mahdollisuuden löytää oman elämänpolun. Jota kulkemalla pääsemme omaan totuuteen.

KokoNainen Nainen ei ole yhden tai kahden ihmisen "luomus" vaan oikeastaan se on mahdollisuus, kaikille meille. KokoNainen Nainen luo mahdollisuuden muuttaa omaa elämääsi voidaksesi hyvin. Hyvin siten, että sielusi ja ruumisi olisi tasapainossa. On hyvä opetella kuuntelemaan sydäntä, intuitiota ja omaa kehoaan sillä tavoin rakastat ja kunnioitat itseäsi.

Haluaisimme kertoa jotain todellista, emme kerro titteleistä, emme myöskään kursseista tai koulutuksista joita olemme käyneet. Tahtoisimme sinun tietävän jotain oikeaa. Miten tämä sitten on mahdollista kirjoittaa? Kenties se ei ole mahdollista. Kutsumme siis sinut käymään, tutustumaan meihin kohtaamaan meidät. Kenties sitten sinä tiedät. Mitä sitten tiedät meistä? Tiedät olennaisen jota juuri sinun tulee tietää, se tapahtuu kohtaamalla, kokemalla, tuntemalla. Näin sinä saat tiedon meistä, juuri sen oikean tiedon sinulle. Se syntyy sinussa ja siitä sinun on hyvä jatkaa matkaa. Matkaa sinuun itseesi, se on tie joka on olennainen sinulle.


KokoNainen Nainen luo erilaisia ryhmiä naisille, miehille, pariskunnille ja nuorille. Ryhmät koostuvat ihmisistä jotka haluavat jakaa omia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita toisten kanssa, mutta myös heistä jotka haluavat oppia jakamaan, mutta vielä mielellään kuuntelevat toisia ja etsivät näin vastauksia omaan elämäänsä. Ryhmissä voidaan myös avata ja elää tunnetiloja eri elementtien esimerkiksi  liikkeen; tanssin ja joogan, musiikin; laulun ja äänen käytön, kädentaitojen;  maalaamisen ja piirtämisen sekä luonnon voimien avulla. 

Elämä on tarina, jokaisella meillä on oma tarinamme. Kerrotaan sitä tarinaa toisillemme ja kohdataan ihmisinä. Uskallammeko täällä "titteleiden luvatussa maassa"? Joita niin arvostamme, kohdata olemalla vain sitä mitä olemme juuri nyt tässä hetkessä.

KokoNainen Nainen sijaitsee Kouvolassa Karhulanjärven rannalla " Elämän talossa". Talossa on kurssi ja hoitotila, jossa sielun ja ruumiin ravinnoksi ryhmien lisäksi tarjoamme erilaisia kehohoitoja. Räätälöimme juuri sinulle tai perheellenne sopivan hetken, päivän tai viikonlopun tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Vain taivas on rajana sille mitä yhdessä voimme luoda! Otathan yhteyttä!
"Espavo" 
( Muinainen Lemurialainen tervehdys joka tarkoittaa ; Kiitos, että otat oman voimasi takaisin. )

Titta & Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti