maanantai 10. elokuuta 2015

Elokuusta alkaen...


KokoNainen Nainen tulevia tapahtumia
Naisesta äidiksi ja takaisin naiseksi - Work shopit

Haasta itsesi etsimään elämääsi rehellisyyttä, rehellisiä vastauksia itsestäsi. Löytämällä vastauksia voit löytää elämääsi aidon ilon. Voiko kukaan muu todellisuudessa muuttaa elämääsi? Kun löydät elämääsi ilon, voit nauttia elämästä, rakastaa ja olla onnellinen. Kaiken kiireen ja arjen pyörityksen keskellä voit löytää rauhan, se rauha tulee itsestäsi, sisältäsi. Se on meissä kaikissa. Täytyy vaan uskaltaa pysähtyä, katsoa, nähdä, kuunnella ja kuulla. Elämä kaikessa kauneudessaan on yksinkertaista. Jopa niin yksinkertaista, että kun sen oivaltaa alkaa mielemme taistelemaan sitä vastaan. On opittava näkemään kuinka ovela mielemme on. Kuinka taitavasti se asioista kertoo ja juuri silloin on se hetki kun on pysähdyttävä, kuunneltava sydäntä ja intuitiota. Parisuhteessa ja perheessä se vaatii sen, että molemmat oppivat pysähtymään. On hyvä opetella näkemään oma toimintansa, katsomaan elämän yksinkertaisuutta. Siihen ei tarvita muuta kuin aito läsnäolo juuri tässä hetkessä. Kuulostaa yksinkertaiselta ja sitä se todella on. Kun pysähtyy, istahtaa hetkeksi katsomaan leikkivää lasta, tuulen heiluttamia puita tai hymyilevää puolisoaan. Tämä kaikki on rakkautta ja kunnioitusta itseään kohtaan. Naisena oleminen on ilo ja äidiksi tuleminen lahja. On hyvä opetella arvostamaan itseään naisena. Jos me emme itse arvosta voiko kukaan muukaan arvostaa? Herääkö sisälläsi kysymyksiä tai ajatuksia? Näitä asioita voimme yhdessä jakaa ja etsiä kysymyksiimme vastauksia antamalla tuen naisena naiselle, äitinä äidille Naisesta äidiksi ja takaisin naiseksi - work shopeissa Kouvolassa, Karhulanjärven rannalla "Elämäntalossa". Ensimmäinen work shop Kouvolassa torstaina 27.8.2015 klo 12-17. Hinta 50€ , sisältää tarjoilun ja materiaalin.
Tule rohkeasti nauttimaan päivästä. Vauvat ovat tervetulleita. Mukaan tarvitset ainoastaan avoimen mielen ja halutessasi muistiinpanovälineet. TERVETULOA!

"Espavo"


Äiti lapsi päiviä

Ota lapset mukaan ja tule nauttimaan päivästä toisten naisten ja lasten kanssa. Tehdään päivästä helppo ja mahdollisimman rauhallinen ja kiireetön. Nautitaan ja keskustellaan lasten leikkiessä ja nauttiessa toisten lasten seurasta. 


Koko perheen lauantait

Tulkaa yhdessä viettämään aikaa karhulanjärven rannalle "Elämän taloon". Naisille tarjolla mm. meditaatiohetkiä, rentoutusta, liikkumista musiikin mukana. Lapsille hetkiä ja nautintoja luonnossa ja aikuisten kanssa yhdessäoloa. Miehille kalastusta, veneilyä. Kaikille yhdessä ruokailua, luonnosta nauttimista, keskustelua ym. Tule yksin lasten kanssa tai yhdessä puolison ja lasten kanssa...Mikä tällä hetkellä hyvältä tuntuu hyvältä ja palvelee teidän elämää. Päivä sisaruksille

Tarjoamme vanhemmille mahdollisuuden viettää yhteistä/omaa aikaa. Päivä mahdollistaa isomman sisaruksen oppia nauttimaan pienemmän sisaruksen seurasta luonnollisesti mm. ulkoilemalla luonnossa ja voimaannuttavan samalla itseään. Isomman sisaruksen ikä n. 10v  --->  pienemmän 3v. --->


Hyvinvointipaketteja

Meditaatiota, luomuruokaa, luonnosta nauttimista, hoitoja ym.

Jos tunnet, että nämä voisivat olla sinun ja perheesi juttuja niin otathan yhteyttä meihin. Haluaisimme mielellään kuulla mikä olisi sinulle ja perheellesi hyvä ajankohta, viikolla vai viikonloppuna ja mihin kellon aikaan.

Kaikki ideat ovat tervetulleita...räätälöimme teille päivän/viikonlopun tarpeidenne mukaan!!!

Lisätietoja/Yhteydenotot

KokoNainen Nainen

www.facebook.com/kokonainennainen


Titta Tuppurainen

0400 657 693
kokonainennainen.titta@gmail.com

Sanna Heinonen

040 736 89 63
kokonainennainen.sanna@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti